Російський священик вважає, що 30 Seconds to Mars "ведуть своїх шанувальників в пекло"

На думку російського релігійного лідера, Джаред Лето богохульствує

Священику з "духовної" Росії не сподобалися борода та довге волосся відомого співака, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Starslife.

Виявляється, так Джаред Лето, який лише нещодавно змінив стиль та підстриг волосся, був дуже схожим на Ісуса Христа. Попри те, що таке прізвисько від фанатів було, скоріше, жартівливим, російському священику це не сподобалося.

Член протестантської церкви "Слово життя" і лідер групи "Слово життя Youth" Карен Карагян звинуватив групу 30 Seconds to Mars у богохульстві.

"Я не розумію сенсу в гучних фразах "Радикальна віра в Христа", якщо люди не можуть відрізнити те, що група "30 секунд до Марсу" - талановиті богохульники. Вони під гарною обгорткою і шикарним саундом з хітовими піснями ведуть за собою мільйони молоді в пекло. Нехай ще невіруючі хлопці, але як можна, будучи віруючим, не розуміти, що йти на їхній концерт в неділю, платити за це гроші - це зраджувати свою віру", - обурився чоловік у соцмережі.

Особливої критики Карагяна зазнав кліп музикантів "Up in the air". На думку релігійного лідера, відео на пісню суперечить біблійним заповідям, а похід на концерт рокерів рівнозначний "зрадництву віри". 

Нагадаємо, концерт 30 Seconds to Mars в Києві перенесений на 6 травня.