У Києві розстріляли керівника виша

У Києві вчора, 1 квітня, невідомі вистрілили в спину одного з керівників ВНЗ, коли він заходив у ліфт у своєму будинку

Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в місті Києві, передає Еспресо.TV

"Вчора о 22.40 до чергової частини Шевченківського районного управління столичної міліції по спецлінії "102" надійшло повідомлення, що по вулиці Багговутівській нібито постріли. На місці події працівники районного управління встановили, що громадянину, 1959 року народження, викликане вогнепальне поранення спини. Киянина госпіталізували в медичний заклад, де йому проводять операцію", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, потерпілий працює на керівній посаді одного вищого навчального закладу Києва.

Попередньо встановлено, що потерпілий приїхав до свого будинку близько 22:30. Поранення він отримав, коли заходив у ліфт. За словами потерпілого, нападник зайшов через парадний вхід в під'їзд. Також він повідомив, що конфліктів, напружених стосунків на роботі або в інших сферах не має.

Зараз потерпілий знаходиться в лікарні, його життю нічого не загрожує.

Слідчим відділом Шевченківського РУ ГУМВС України в місті Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 2.ст.15 ч. 1 ст. 115 КК України (Замах на вбивство).

При цьому УНН повідомили, що у Шевченківському районі столиці стріляли у першого проректора Академії післядипломної медичної освіти імені П.Шупика, Юрія Вдовиченка.