У Києві запустили сервіс доставки книжок-сюрпризів

Підписники сервісу Book Box зможуть щомісяця отримувати книжки на певну тематику, але що саме буде у підбірці — невідомо

Про це пише Еспресо.TV із посиланням на DreamKyv.

Киянин Андрій Орлик запустив незвичний сервіс доставки книжок. Щомісяця він формує підбірку видань на певну тему та відправляє тим, хто на неї підписався. При цьому, які саме книжки будуть у підбірці, замовник не знає. Тема травневої підбірки — Київ у літературі. 

Андрій Орлик, засновник сервісу Book Box: "Book Box — це я та моя сестра. Ми по вуха закохані в читання, тому можемо гарантувати, що у боксі будуть тільки найцікавіші екземпляри. Підбираючи книжки, ми працюємо у кількох напрямах: дослухаємося до рекомендацій друзів, досліджуємо літературні сайти, консультуємося у бібліотеках, інколи питаємо у літературознавців. Але головний критерій відбору — щоб нам самим ця книга сподобалась.
Ми вирішили, що буде чудово, якщо кожен, хто підписався, буде отримувати не тільки книжки, але й щось таке, що допомагало б знаходити однодумців. Тож вкладаємо у бокси ще й квиток на літературну подію. Мета в нас велика — об’єднати людей, для яких читання не просто спосіб проводити час, а стиль життя".

Через те, що сервіс тільки-но запустився, зараз книжки доставляють тільки по Києву. Коштує підбірка 300 гривень.

Нагадаємо, за останній рік українських читачів найбільше цікавили книжки про Майдан, анексію Криму та АТО.