В Україні з'явився новий лоукост-перевізник: буде відкрито майже 30 авіарейсів

Лоукост-перевізник Atlasjet Україна домовилось з Мінінфраструктури про відкриття 29 міжнародних і внутрішніх рейсів

Про це повідомляє прес-служба Мінінфраструктури, передає  Еспресо.TV.

"Компанія Atlasjet Україна відгукнулася на запрошення Мінінфраструктури: базовим аеропортом перевізника стане аеропорт "Львів" ім. Данила Галицького. Уже до початку літа українська "дочка" турецької компанії Atlasjet почне виконувати міжнародні та внутрішні рейси зі Львова та інших міст України", - йдеться у повідомленні і додається: "Окрім регулярних, в планах перевізника чартерні програми до популярних курортів Туреччини, Чорногорії та Єгипту".

Atlasjet здійснюватиме як міжнародні перельоти, так і по території України.

"Керівництво компанії вже підтвердило своє бажання та можливість здійснювати регулярні рейси приблизно за 30 напрямами, серед яких країни Європи, СНД та Закавказзя, в тому числі і у затребувані українцями Італія, Іспанія, Грузія тощо. Окрім міжнародних, перевізник виконуватиме і внутрішні рейси між Львовом, Києвом, Одесою і Харковом", - наголосили у прес-службі.

"Atlasjet Україна" почне польоти на 4 літаках "Аеробус 320"  і поступово збільшить свій флот до 15 нових лайнерів.

"Сьогодні компанія надасть у Державіаслужбу (ДАС) необхідні документи для отримання дозволів на чартерні рейси зі Львова, Києва та Одеси, які будуть оброблені ДАС максимально оперативно", - запевнили в міністерстві.

Очікується, що вже у травні компанія відкриє бронювання квитків на перші авіарейси.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Українська МАУ та турецька Atlasjet хочуть відновити авіарейси до Криму.