Відома сектантка 90-их виступила за підтримку "Новоросії" і проти "київської хунти"

Марія Деві Христос - лідер секти "Біле братство" - опублікувала низку статей і віршів, а також записала відеозвернення

Про це інформує Еспресо.TV. із посиланням на сайт Марії Деві Христос.

У своїх матеріалах Цвігун запевняє, що влада в Україні "належить рептилоїдам" і все, що вона хоче, - розвалити Росію знищити слов'ян і святу Русь.

Жінка публікує статті з такими заголовками: "СИЛА І ЗАХИСТ ВІД рептілоїдов- СЛОВ'ЯНСЬКА МАТИ СВІТУ!", "ЄС - зашморг для Слов'ян, або Армагеддон", "Рептилоїди - в овечих шкурах, або На астральних фронтах Апокаліпсису", "Захід скидає маску демократії","Чіпізації буде переможена!".

 
Окрім того, Цвігун пише вірші, які декламує перед камерою і викладає на Youtube. Назви поезій ідентичні до заголовків статей: "Рептилоїди", "Перемога - за руссю", "Новоросія", "Хунта", "Європомойка", "Легітимний".
 

Раніше Марія Деві Христос, вона ж Марина Мамонова-Цвигун-Кривоногова-Ковальчук - лідер секти "Біле братство" -  представила себе втіленням Христа на землі і регулярно пророкувала кінець світу.

Її жертвами стали десятки тисяч громадян Росії й України, яких примушували віддавати на користь секти гроші і майно. Багато членів "Білого братства" були змушені проходити лікування у психіатрів.

У 1993 році Марина Цвігун разом з іншими членами секти спробували захопити і спалити Софійський собор у Києві, але була арештована. 

Сектантка відсиділа чотири роки в колонії за шахрайство і вийшла на свободу. 

Після цього переїхала до Москви, взяла псевдонім Вікторія Преображенська і стала "космічним мистецтвознавцем".