Психолог-онлайн для бійців АТО

За підтримки Міноборони розпочав свою роботу сайт з надання безкоштовної психологічної допомоги воїнам, що повернулися з зони АТО.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на український кризовий медіацентр.

"Цей сайт є унікальним, оскільки дає можливість дистанційно, оперативно і анонімно робити самодіагностику, дізнаватися, що таке психотравма, стрес, які його наслідки, а також якою, в конкретному випадку, може бути допомога і самодопомога",- заявила психолог Катерина Пройда.

На цьому ресурсі працює понад 200 спеціалістів з усіх куточків України. До того ж, професіонали зможуть підтримати не лише бійця, але і всю його родину.

Сайт «Допомога» безкоштовний і з ним можна працювати як з комп’ютерів, так і з телефонів. Окрім спілкування з фахівцями, тут можна скористуватись інтерактивним опитуванням, що дасть змогу не тільки об'єктивно оцінити стан психічного здоров'я, але й ідентифікувати первинні ознаки тих чи інших розладів.

Адреса ресурса - dopomoga.life.

Раніше повідомлялось, що українські військовослужбовці, які повернулися із зони бойових дій на сході України потребують психологічної реабілітації. За інформацією волонтерів, допомоги просять як солдати, так і офіцери.