Адепти "ватного міра" масово тікають з російських соцмереж, - Геращенко

Прихильники російських бойовиків почали масово видаляти сторінки в соціальних мережах

Про це на своїй сторінці у Facebook написав радник міністра внутрішніх справ, народний депутат від "Народного Фронту" Антон Геращенко, передає Еспресо.TV.

За його словами, його запитують, скільки він платить за безкоштовну рекламу сайту Миротворець і самого себе на російському ТБ.

"Відповідаю - нічого не плачу. Просто мабуть наша робота по створенню бази даних сепаратистів і терористів "Миротворець" так їх дістала, що хоч вовком вий. За оцінками інтернет аналітиків за останній тиждень в Соц мережах: в Контакте і в Однокласниках закрилося до 60% акаунтів систематичних укроненависників, які раптом побачили, що бути терористом, сепаратистом, закликати до розколу України, або воювати проти народу України стає небезпечно", - написав Геращенко.

Геращенко також повідомив "ватних користувачів", що за ними стежать. 

"За тобою стежать в соціальних мережах. Твої акаунти скріншотяться, зв'язки аналізуються. Але ж так хотілося пофорсити, покрасуватися фотками з "Новоросії" при повному параді, в амуніції з автоматом з підствольника! Тепер бажання поменшало. Та вже пізно. Все зафіксовано і збережено в базах даних сайту "Миротворець", відкритого для співпраці зі спецслужбами всього цивілізованого світу", - поглузував з "втікачів" Геращенко. 

Як приклад "тієї істерики, яка почалася в середовищі Ватанен", Антон Геращенко навів один із сюжетів на "Первом канале".