На честь новонародженої британської принцеси Тауерський міст загориться рожевим кольором

Тауерський міст, колесо огляду London Eye, фонтани на Трафальгарській площі та інші пам'ятки Лондона засяють рожевим на честь маленької принцеси

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на РИА "Новости".

Визначні пам'ятки Лондона на честь появи нової принцеси з настанням вечора будуть підсвічені рожевою підсвіткою. Як повідомила міська влада, у рожеві тони цього вечора забарвляться Тауерський міст, колесо огляду London Eye, фонтани на Трафальгарській площі та інші пам'ятки.

У рожевий колір вже забарвилася верхівка найвищої башти в Лондоні - ще вдень, як тільки стало відомо про народження принцеси, на ній висвітився напис, помітний у багатьох частинах міста: "it's a girl!".

Також в рожевому вбранні у суботу з'явилася і королева. На військовий парад у Йоркшир вона прибула в рожевому пальто і рожевому капелюшку.

Герцог і герцогиня Кембриджські покинули будівлю лікарні Святої Марії. Після народження принца Джорджа Кетрін з'явилася в дверях лікарні в блакитній сукні в дрібний білий горошок. Цього разу герцогиня була одягнена в біле плаття з жовтим квітковим орнаментом.

Маленька принцеса з'явилася на світ в суботу о 8:34 ранку за місцевим часом. Її тато принц Вільям був присутній на пологах.