Російський дипломат розказав про свій візит до затриманих ГРУшників

Завідувач консульським відділом посольства Росії в Україні Олексій Грубий близько 18:00 покинув палату затриманих російських спецназівців Євгена Єрофєєва й Олександра Александрова

Про це пише Еспресо.TV із посиланням на ТСН.

Представник дипвідомства вийшов через чорний хід, намагався втекти від журналістів і майже на всі питання відповідав одне: треба чекати офіційного коментаря посольства.

"Вони живі, відносно здорові - це вже добре. Ми зустрілися – це зараз головне", - сказав Олексій Грубий. Також російський дипломат відповів на питання, чи можливий обмін двох російських спецназівців на полонених українців, зокрема Надію Савченко. Консул заявив, що про обмін не може бути й мови, поки тривають слідчі дії.

Зазначимо, зустріч консула із затриманими російськими військовими тривала майже дві години, під час візиту російського дипломата в лікарні ввели посилені заходи безпеки.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що МЗС України дозволило представникам російського диппредставництва відвідати затриманих ГРУшників. 

Нещодавно МЗС Росії розмістило на своїй сторінці у Facebook ноту протесту українській владі, тому що їх не пускають до затриманих ГРУшників.

Раніше радник голови СБУ Маркіян Лубківський повідомив, що представники Російської Федерації не зверталися в Службу безпеки України з приводу зустрічі із затриманими російськими спецназівцями Олександром Александровим і Євгеном Єрофєєвим.