В "Укрнафті" кажуть, що ніхто не блокує підприємство

В "Укрнафті" спростовують інформацію про захоплення цього державного підприємства воєнізованими формуваннями

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на прес-службу "Укрнафти".

"У зв'язку з поширенням інформації про те, що в приміщенні Публічного акціонерного товариства "Укрнафта" (м. Київ, провулок Несторівський, 3-5) перебувають близько 100 людей в камуфляжі, які, начебто, залучені для блокування доступу в компанію "Укрнафта", повідомляємо, що вказана інформація не відповідає дійсності", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі наголосили, що Укрнафта працює у звичайному режимі, і на її території відсутні будь-які воєнізовані формування.

Сьогодні повідомлялося, що близько 100 бійців Коломойського зайшли в приміщення "Укрнафти".

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк в середині травня анонсував зміни в менеджменті компанії "Укрнафта".
Міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин, у свою чергу, повідомив, що можливість змінити менеджмент "Укрнафти" у держави з'явиться тільки після 26 травня, коли чинності набуде відповідний закон про зниження кворуму.

НАК на минулому тижні вже повідомив про скликання 29 травня засідання наглядової ради "Укрнафти" для затвердження порядку денного зборів акціонерів, у яку планується включити питання про зміну менеджменту.
НАК "Нафтогаз України" належить 50% + 1 акція "Укрнафти", групі компаній, пов'язаних з акціонерами "ПриватБанку" (Дніпропетровськ), - порядку 42% акцій.