Саакашвілі заручився підтримкою Порошенка у відновленні одеських доріг

Новопризначений голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі заявив, що матиме президентську підтримку у питанні поліпшення доріг Одещини

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на "Укрінформ".

 "Більше всього я розмовляв з президентом Порошенком про потребу поліпшення стану доріг. І він обіцяв підтримку", - сказав Михайло Саакашвілі.

Також губернатор вважає "дуже важливим" налагодження співробітництва з мером Одеси. 

"До речі, спілкувався з Трухановим у минулому році, коли він звернувся до мене за порадами стосовно здійснення реформ. Правда, тоді я був приватною особою. Звісно, зараз розраховую на співробітництво уже в офіційному статусі. Однак хотів би зауважити: не заради того, щоб мати, скажімо, спільний бізнес чи заради якихось розваг, а передусім в інтересах служіння людям", - зазначив він.

Він зауважив, що "будь-хто на таких умовах може стати моїм кращим другом".

"Хоча буду відвертим, мені не потрібні просто особисті друзі або члени якоїсь групи. У мене є потреба в людях, які вміють результативно працювати. Тим більше, що проблем накопичилося чимало. Я уже побував у деяких районах, знаю жалюгідний стан доріг та інфраструктури, що потребують невідкладного ремонту. Навряд чи вдасться все змінити відразу, але робитиму все, що зможу", - запевнив Саакашвілі.

Очільник Одеської ОДА не зміг поки назвати журналістам прізвища своїх заступників чи помічників в апараті облдержадміністрації: "Я буду консультуватися, шукати їх. Передусім потрібні молоді фахівці, яких буду добирати через відкриті конкурси на посади всіх рівнів. Для мене не важливо, чи це впливові люди, чи входять до якихось фінансових груп".

"Жодних зобов'язань ні перед ким у мене немає, я відкритий до пошуку чесних і талановитих фахівців, що готові працювати в інтересах людей і процвітання нашої Української держави, вони мають замінити тих, що в попередні десятиліття зайняли кабінети й коридори влади", - резюмував новий голова Одеської ОДА.

Нагадаємо, Петро Порошенко призначив Михайла Саакашвілі губернатором 30 травня. Крім того, він присвоїв йому українське громадянство.