Маркевич не збирається покидати Коломойського

Головний тренер "Дніпра" спростував інформацію про бажання залишити клуб

Про це заявив сам Мирон Маркевич, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Сегодня".

"Все це є вигадкою чистої води! Я взагалі не давав ніякого інтерв'ю виданню, яке опублікувало ці "сенсації" нібито з моїх слів. Навіть не знаю, кому це потрібно... Втім, мені не звикати - не вперше навколо мого імені спекулюють. Я є головним тренером "Дніпра" і нікуди йти не планую", – сказав Маркевич.

За його словами, перед виходом у відпустку він передав гендиректору "Дніпра" Андрію Стеценко і спортивному директор клубу Андрію Русолу службову записку, в якій виклав свої побажання – щодо передсезонної підготовки та кадрових питань. Також він повідомив, що керівники "Дніпра" найближчими днями зустрінуться з власником клубу Ігорем Коломойським.

"Після повернення з відпустки і буде зрозуміло, наскільки власник" Дніпра "зацікавлений у подальшому прогресі команди. Сподіваюся, що ми порозуміємося. А доти я б попросив журналістів не вигадувати сенсації, навіть якщо вони комусь дуже вигідні. Дайте спокійно відпочити мені і команді після важкого сезону", - попросив Маркевич.

Раніше з'явилася інформація, що у Маркевича з Коломойським виникли розбіжності щодо трансферної політики клубу, і тренер влітку може залишити команду.