Яценюк з Яресько відлетять у США

З 8-10 червня відбудеться робочий візит прем’єр-міністра Арсенія Яценюка до Америки. Його супроводжуватиме Міністр фінансів Наталія Яресько

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на  прес-службу Кабміну.

Там відбудеться зустріч Арсенія Яценюка з представниками української громади та виступ на глобальному форумі Американського єврейського комітету (АЄК).

Також передбачаються зустрічі з керівництвом Сполучених Штатів, американського Конгресу та його політичними лідерами, керівниками Державного департаменту і фінансового та енергетичного блоку Уряду США. Українська делегація проведе переговори з керівництвом Міжнародного Валютного Фонду.

Економічна та фінансова складова запланованих переговорів стосуватиметься актуальних питань співпраці з МВФ та іншими міжнародними інституціями й заохочення подальшої підтримки України з боку її партнерів. Серед іншого, йтиметься про підготовку до українсько-американської інвестиційної конференції, запланованої 13 липня 2015 року у Вашингтоні.

Також політики обговорять питання  посилення міжнародної солідарності навколо територіальної цілісності та безпеки України.