Американський серіал "Герої" стане коміксом

У Британії видадуть серію коміксів, заснованих на популярному телешоу

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на The Hollywood Reporter.

Відродження серіалу "Герої" відбудеться не тільки на телевізійному екрані. Британський видавничий дім Titan Comics випустить серію коміксів, заснованих на популярному телешоу. 

За написання коміксів візьмуться відповідальний продюсер міні-серіалу "Герої: Відродження" Шеймас Кевін Фейхі і Зак Крейлі. Перші п'ять випусків будуть присвячені походженню одного з нових героїв серіалу.

Серія коміксів стане вже другим відтворенням "Героїв" на "папері". Під час трансляції оригінального шоу DC Entertainment опублікував серію графічних новел, які супроводжували події шоу, деякі з яких були написані Крейлі. У свою чергу для Фейхі це теж стане другим досвідом роботи з адаптації телевізійного шоу у форматі коміксу. Раніше сценарист адаптував серіал "Зоряний крейсер Галактика" для Dynamite Entertainment.

За словами одного з керівників видавництва Titan Comics Кріса Тітер, нові комікси "створені в тісній співпраці з командою, що працює над серіалом NBC" і є "бонусними епізодами" до майбутнього телевізійного шоу. Раніше Titan Comics уклав угоду з Sony про створення коміксів, заснованих на серіалі NBC "Чорний список".

Комікси будуть запущені в цифровому та друкованому вигляді у жовтні поточного року напередодні прем'єри міні-серіалу "Герої: Відродження".