Науковці розповіли, де варто шукати справжнє щастя

Вчені розповіли, які чотири кроки можуть зробити людину щасливою

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Medik Forum.

Американські дослідники з Клініки Майо, можливо, розкрили секрет людського щастя Вони провели велику роботу і створили "Інструкцію до щастя". Якщо керуватись всього лише чотирма правила, кожна людина може  стати щасливо.

Науковці вважать, що справжнє щастя зовсім не у грошах. За їх даними, іскор в очах можна добитись завдяки 10-тижневої програми, що складається з чотирьох кроків. Вона здатна змінити свідомість і подарувати щастя.

За словами авторів дослідження, від 40% до 50% щастя людини залежить від тих виборів, які він робить і як ставить свої пріоритети.

"Щастя це звичка. Деякі з нас народжуються з нею, а інші свідомо обирають", - говорять науковці.

1) Тренуйте свою увагу
Це необхідно робити прямо з ранку, коли ви прокидаєтеся з вдячністю, прагнете перебувати в гармонії з природою, уникаєте засуджень оточуючих людей і проявляєте доброту.

2) Емоційність
Коли якісь речі у вашому житті йдуть не так, як хотілося б, постарайтеся зосередитися на тому, що добре, а не на тому, що погано.

3) З'єднання свідомості і тіла
Серед занять, які допомагають цього досягти, можна назвати читання, спорт, музику, живопис, молитви і медитацію, йогу і дихальну гімнастику.

4) Здорові звички
За допомогою здорових звичок, фізичних навантажень і прогулянок на свіжому повітрі, а також допомоги іншим, можна значно покращити своє життя.