Олесь Довгий та його фонд підтримали народний фестиваль у Світловодську

Благодійний фонд народного депутата України Олеся Довгого "Можемо разом" підтримав V Регіональний фестиваль народної хореографії в місті Світловодську Кіровоградської області

Про це повідомляє прес-служба нардепа.

Захід під назвою "Барви рідної землі" проходив 6-7 червня в Палаці культури в рамках урочистостей, присвячених Дню міста. Всього в заході брало участь 18 хореографічних колективів з кількох районів області. Вік танцівників - 4-23 року. На суд глядачів було представлено 26 хореографічних композицій.

За словами керівника громадської приймальні Олеся Довгого у Світловодську Антона Пустового, проведення фестивалю вже в п'ятий раз свідчить про те, як багата Україна талановитими дітьми та педагогами. Їхня спільна творчість - барвиста і яскрава, а обдарованість і бажання танцювати не має меж. Антон Пустовий також зазначив, що Олесь Довгий, делегований до Верховної Ради від Кіроводградщини, завжди підтримує подібні ініціативи, тому що діти - це наша головна цінність. Від них залежить наше майбутнє.

Нагадаємо, благодійний фонд "Можемо разом" розпочав свою роботу 18 квітня 2011 року. Організація бере участь у проектах з підтримки дошкільнят, школярів, молоді та батьків. За час існування фонду освітніми програмами скористалися понад 3000 осіб. Засновниками фонду є Олесь Довгий та Катерина Горіна.