Чоловік Фріске подякував усім, хто підтримував співачку

Дмитро Шепелєв прокоментував смерть коханої жінки

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Facebook Дмитра Шепелєва, телеведучого, цивільного чоловіка та батька сина Жанни Фріске.

"Ми завжди повторювали: "Щастя любить тишу". Я залишаюсь вірним цим словам, тому що Жанна залишається для мене абсолютним, чистим, неповторним щастям. Ми не здавалися і боролися, щоб перемогти. Кажуть, 2 роки в такій ситуації - це багато. Але, звісно, для нас це дуже мало", - написав Шепелєв.

Він також зазначив, що дуже вдячний всім за підтримку та допомогу, адже саме це і подарувало, за його словами, 2 роки життя Жанні після оголошення діагнозу.

"Я твердо знаю, що ми не змогли б впоратися без вас. Я хочу подякувати кожному: хто жертвував гроші для лікування Жанни, молився за її здоров'я, просто думав про неї, зичив щастя і сил. Хочу, щоб ви знали: ці два роки – багато в чому - ваша заслуга. Дякую!" – написав він.

Коли стало відомо про хворобу Жанни, тисячі людей відгукнулися та зібрали понад 70 млн рублів ( 35 млн грн) для лікування співачки.

Також Дмитро повідомив, що тепер займатиметься допомогою тим, хто хворіє та бореться з хворобою. "Я бажаю здоров'я вам, вашим близьким. І найближчим часом хотів би зосередитися на допомозі тим, хто, як і ми, не здається і бореться за здоров'я та життя", – додав він.