Аваков назвав критиків його версії вбивства Бузини "безмозкими ідіотами"

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков прокоментував критику з приводу затримання підозрюваних у вбивстві журналіста Олеся Бузини

Свій коментар Аваков розмістив на сторінці у Facebook, повідомляє Еспресо.TV.

"Жодної секунди не сумнівався у витті псевдопатріотів з приводу затримання підозрюваних у вбивстві Бузини. Молодці! Вбивство виправдовуємо!? Тоді в країні не буде меж ні для чого", - упевнений він.

Глава МВС до того ж назвав критиків затримання "безмозкими ідіотами".

"Як же ви задовбали, безмозкі ідіоти, що розмінюють реальний патріотизм на мерзоту середньовічного печерного хаосу і ненависті! Країна з такою парадигмою, що перемогла, приречена на ізоляцію цивілізованого світу і загибель", - написав він.

Аваков запевнив, що не дозволить таким ідеям взяти гору.

"І я не дозволю войовничій гидоті взяти гору. Це і моя країна теж! Я знаю справжніх патріотів не з чуток - і на Майдані, і на війні задніх не пас - знаю тих, хто за країну живе і вмирає! А ряжені крикуни зі знесеним дахом, які вбивають перспективи України - не патріоти - маргінали з відірваною головою", - резюмував міністр.

Нагадаємо, 18 червня Аваков повідомив, що вбивство Бузини розкрито. Вчора міліція затримала трьох підозрюваних у скоєнні цього злочину.

Суд обрав двом з них запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці.

Водночас один з підозрюваних Андрій Медведько стверджує, що у нього є алібі й у момент скоєння злочину його не було в Києві.

Народний депутат від ВО "Батьківщина" Ігор Луценко повідомив на своїй сторінці у Facebook, що Медведько мав докази корупції серед високопосадовців МВС.