Наливайченко показав, куди екс-міністр Януковича зливав гроші БРСМ. Документ

Звільнений екс-глава СБУ Валентин Наливайченко назвав офшорні фірми, на які власники групи "БРСМ-Нафта" переводять кошти

Про це він заявив в ефірі програми "Шустер Live", передає Еспресо.TV з посиланням на Facebook нардепа Антон Геращенко, який опублікував фото списку.

"Колишній голова СБУ Валентин Наливайченко оголосив список офшорних фірм, на які, за його відомостями, виводяться засоби від злочинної діяльності колишнього міністра екології та природних ресурсів Едуарда Ставицького і тих, хто став його кришувати після перемоги Майдану. Публікую список цих фірм. Думаю, вони стануть в нагоді слідчим ГСУ МВС, які розслідують справи про порушення законодавства менеджментом і власниками мережі АЗС "БРСМ-Нафта". А також слідчим зарубіжних держав, через які можуть відмиватися гроші, отримані від злочинної діяльності", - написав Геращенко.  

Нафтова компанія "БРСМ-Нафта" належить екс-мінстру Міненерго при Януковичі Едуарду Ставицькому, який оголошений в розшук. Сам ставицький спростовує своє відношення до компанії.