Гурт "Скрябін" оголосив, хто замінить Кузьму

На концерті у Львові музиканти "Скрябіна" розповіли, хто співатиме у гурті замість Андрія Кузьменка

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "ТСН".

У неділю у Львові відбувся концерт пам'яті Кузьми Скрябіна, загиблого у ДТП 2 лютого 2015 року. На концерті музиканти гурту нарешті зняли інтригу з приводу того, хто замінить соліста колективу після його смерті.

У гурту тепер буде не один, а двоє фронтменів. Точніше, гурт "Скрябін" тепер умовно поділиться на два колективи: "Скрябін" і Женя Толочний (фіналіст "Голосу Країни", який був у команді Олександра Пономарьова, який, в свою чергу, дружив із Кузьмою) та "Скрябін" і Женя Галич (лідер рок-гурту O.Torvald – той самий, який колись отримав розкрутку та товчок саме від Кузьми). Гітарист Олексій Зволинський назвав такий формат "Скрябін і друзі". 

Женя Толочний

Женя Галич

"Вони будуть допомагати нам виконувати пісні Кузьми на концертах в клубах, замовлення у нас вже є, - поділився Зволинський. - В основному співати буде Толочний, а Галич виступати з нами, коли у нього буде час... Іноді вони будуть виконувати пісні по черзі".

Виступати музиканти збираються в клубах, а в липні засядуть в студії зводити невиданий альбом з голосом Кузьми. Але коли він вийде, поки не знають.

Окрім цього, друг і продюсер Кузьми, Володимир Бебешко, готує з музикантами "Скрябіна" інший проект. За його задумом на концертах пам'яті Кузьми, що будуть проходити на стадіонах українських міст, замість Кузьми співатимуть кілька вокалістів - Олександр Положинський ("Тартак"), Олег Собчук ("С.К.А.Й"), група "Пающіє труси" і співачка Міла Нітіч.