Скандальний міністр екології розповів про незаконний видобуток бурштину в заповіднику

Міністр екології Ігор Шевченко, перебування на посаді якого вирішиться найближчим часом, направив звернення до міністра внутрішніх справ про незаконний видобуток бурштину в лісовому заказнику загальнодержавного значення "Поясківський"

Про це він написав у Facebook, передає Еспресо.TV.

"Видобуток ведеться в межах лісового заказника загальнодержавного значення "Поясківський". Там навіть сокиру поряд проносити не можна, а "старателі" вже так постаралися, що нанесли велику екологічну шкоду. Тому шановні наші правоохоронні органи, захистіть, будь ласка, ліс хоча би в межах заказників, природних парків та заповідників – бо це святе! Відповідне звернення направив на Міністра Авакова", - написав Ігор Шевченко.

Читайте такожМінекології хоче дозволити населенню видобувати бурштин.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк просить Верховну Раду України звільнити главу Міністерства екології та природних ресурсів України Ігоря Шевченка.

Сам же Шевченко вважає, що заяви щодо нього є наклепом і він закон не порушував.  А тому просить ГПУ провести відповідну перевірку. Сьогодні, 24 червня, на засіданні уряду він відмовився звільнитися за власним бажанням і залишив залу.

Рада коаліції ще не ухвалила рішення про відставку Ігоря Шевченка, повідомив ввечері, 24 червня, голова фракції БПП Юрій Луценко.

Читайте також: Атака невідомого міністра. Чому Ігор Шевченко не хоче йти у відставку.

Джерело: facebook.com/igor.shevchenko