Старий кліп Вітаса підірвав мережу в США

Відео 14-річної давнини, на якому український співак у дивному костюмі виконує смішні рухи, став хітом мережі в США

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Facebook американского телешоу The Soup, яке і відшукало цей ролик.

"Ми не знаємо, що тут відбувається, але не можемо припинити дивитися це", - підписали це відео The Soup.

Ролик переглянули понад 1,5 млн разів та перепостили понад 23 тис. користувачів соцмережі. Окрім того, відео Вітаса викликало бурхливе обговорення, і не дивно, адже у ролику виконавець співає своїм фірмовим фальцетом у дивному вбранні, роблячи смішні рухи.

Запис зроблений 2001 року на одному з новорічних концертів, де Вітас виконав пісню "Сьомий елемент". Імовірно, це алюзія на фільм "П'ятий елемент": співак вийшов на сцену в образі Диви Плавалагуни з цього фільму.

Вітас - поп-співак, популярність якому приніс незвичайний для чоловіків-виконавців голос - фальцет. У 2009 році він також знявся в китайському фільмі "Мулан" і заспівав одну з пісень для нього. У КНР у артиста великий фан-клуб, який налічує близько мільйона людей. У Шанхаї йому навіть встановлено пам'ятник.

Шоу "The Soup" щотижня виходить в ефірі американського телеканалу E! з 2004 року. Його ведучий - актор Джоель Макхейл, відомий за ролями у фільмі "Третій зайвий" і серіалі "Спільнота". Шоу регулярно показує комедійні кліпи або смішні моменти з фільмів та відеороликів.