Бійці "Правого сектору" не виконують накази командування ЗСУ, - ОБСЄ

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ стверджує, що представники "Правого сектору" на сході України заявляють, що не підпорядковуються Збройним силам України

Про це йдеться у звіті місії, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на УНІАН.

"В Авдіївці (підконтрольна уряду України, 15 км на північний захід від Донецька), Спеціальна моніторингова місія була зупинена озброєними членами "Правого сектору", які не дозволили їй прослідувати далі до спостережного пункту Спільного центру з контролю та координації", - сказано у звіті.

Місія заявляє, що незважаючи на заклики генерал-майора українських Збройних сил, керівника української частини в Спільному центрі з контролю та координації та командування антитерористичної операції, озброєні чоловіки відмовлялися пропустити спостерігачів.

"Вони наполягали, що вони мають свої власні накази та не підпорядковуються командуванню українських Збройних сил", - зазначається у звіті.

Нагадаємо, у звіті ОБСЄ також зазначається, що терористи "ДНР" визнали використання сучасних пристроїв для глушіння сигналу під час польотів безпілотних літальних апаратів на сході України.