У Києві розпочали зйомки нового українського серіалу про столичну міліцію

Команда FILM.UA знімає серіал "Володимирська, 15" на замовлення телеканалу ICTV

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на сайт продакшн-студії.

Режисери-постановники Валерій Рожко та Олег Туранський працюють над новим українським телесеріалом. Прем'єра нового українського серіалу про київську міліцію запланована вже на осінь 2015 року.

За сюжетом, при одному з районних управлінь Внутрішніх Справ (РУВС) міста Києва створюється оперативна група, завдання якої – розслідувати по гарячих слідах складні, заплутані і загадкові злочини. У складі команди четверо різних за темпераментом, досвідом і характером оперативників. У кожного з них своя історія приходу в міліцію, свої методи і підходи до вирішення поставлених завдань. Але мета у всіх одна - знайти і знешкодити.

Як зазначає креативний продюсер серіалу Володимир Іссат, героям доведеться боротися не тільки зі злочинцями, своїми комплексами і таємницями, але, перш за все, з пережитками всередині системи, відсталістю, корупцією, вседозволеністю і кумівством. "Оскільки дія відбувається в наші дні, то, природно, події теперішнього часу і актуального недавнього минулого не могли не вплинути на сюжетну канву фільму. Разом з українською міліцією, яка виступає в якості повноправного партнера, ми проживемо в режимі online всі перипетії сьогоднішнього становлення і майбутньої реформи органів МВС", - зазначив Іссат.

В основу сюжету фільму будуть покладені як реальні злочини, які були скоєні в Києві, так і придумані історії. 

Головну роль майора Дикого зіграє український актор Сергій Стрельников - відомий за ролями у фільмах і серіалах "Місяць", "Трюкач", "Катерина", "Пастка", "Страсті за Чапаєм" тощо.


 
В інших головних ролях також задіяні українські актори: Яків Кучеревський ("Мандри Синдбада", "Ластівчине гніздо", "Загін"), Вікторія Литвиненко (актриса театру "Дах") Ярослав Кучеренко, Віктор Сарайкін ("Останній гейм", "Афганець", "Жінка для всіх", "День народження Буржуя").

Наразі заплановано, що в серіалі буде 32 серії, однак на цьому творці зупинятися не будуть.