Члена наглядової ради "Укрнафти" побили битами біля власного будинку

Члена наглядової ради ПАТ "Укрнафта" Петра Столяра троє невідомих побили битами

Про це на своїй сторінці в Facebook написав виконавчий директор НАК "Нафтогаз України" Андрій Пасішник, повідомляє Еспресо.TV.

"Тільки що, біля власного будинку, трьома невідомими з битами, жорстоко побитий один із керівників "Нафтогазу" - член наглядової ради "Укрнафти" відомий своєю принциповою позицією щодо відстоювання державних інтересів (якому Коломойський говорив "рамси попутав") Петро Столяр. Це, напевно, таке запрошення в ВІНК від Ігоря Валерійовича. Сподіваюся на миттєву реакцію з боку правоохоронних органів", - повідомив Пасішник.

Пізніше Пасішник написав, що на 17 липня призначено чергове засідання Наглядової ради Укрнафти для затвердження питань по зборам акціонерів 22 липня.

"Нагадую, в числі питань зміна приватівського менеджменту на державний. Вчора вранці дане запрошення було розіслано членам Наглядової ради від групи Приват. Склад Наглядової ради 11 осіб, з яких 6 - представники НАКу і 5 - представники міноритаріїв. Кворум 6 чоловік. Нейтралізувавши одного з членів Наглядової ради від Нафтогазу - проведення зборів буде зірвано. Висновки робіть самі кому це вигідно", - додав він.

 

Читайте також: Страх і ненависть Коломойського-2

Нагадаємо, що вчора "Нафтогаз" визначив двох кандидатів на посаду голови "Укрнафти".