"Правий сектор" та палаючі авто: Хронологія кривавої перестрілки в Мукачевому

З"явилися фото нападників з перестрілки в Мукачевому та хронологія кривавої події

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на місцевий ресурс Мукачево.net.

Близько 12:00 група невідомих, які представилися "Правим сектором", прибули в Мукачеве і зайняли територію комплексу Антарес та колишнього нічного клубу Червоний дракон, що по вулиці Лєрмонтова і належить родині народного депутата Михайла Ланьо.

З оперативних даних правоохоронців значиться близько 17 невідомих на 3-5 автомобілях, які були озброєні та представилися "Правим сектором".

Озброєний боєць "Правого сектора"

За попередньою інформацією, на території комплексу було поранено охоронця. Інформація про те, що його було вбито на місці, поки не підтверджується офіційно. Також у комплексі, за попередньою інформацією, були розбірки між нападниками та оточенням нардепа.

Близько 13:30 епіцентр розбірок перемістився на виїзд з Мукачевого у бік Сваляви на трасі Київ - Чоп. Перестрілка відбулася поблизу автозаправки на підйомі у бік православного монастиря на Червоній горі. Там розстріляли 2 автомобілі міліції, які згодом зайнялися.

Після фактичних боїв нападники відступили у бік с.Лавки та г.Ловачка, в лісисту місцевість.

Траса Київ - Чоп перекрита. У місті оголошено операцію перехоплення, проводиться антитерористична операція із задіянням усіх правоохоронців.

Ніяких постів ДАІ чи міліції ніхто не захоплював. Але на посту ДАІ при в'їзді в Мукачеве з боку Ужгорода було зупинено джип з представниками "Правого сектора" зі зброєю. Їх затримано тимчасово.

Читайте також: Перестрілка в Мукачевому: вбито 2 бійців "Правого сектора", 9 людей поранено. Хроніка