"Правий сектор" збирає безстрокову акцію під адміністрацією Порошенка

"Правий сектор" збирає безстрокову акцію по Україні і Києву

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Facebook головного командира ВО "Тризуб" ім.Степана Бандери та заступника провідника та керівника силового крила "Правого сектора" Андрія Стемпіцького.

"Зараз розпочинаються безстрокові акції по Україні і в Києві. Місце збору - адміністрація президента та управління МВС", - написав він.

В коментарях до свого посту у соцмережі на запитання одного з користувачів "Прямо зараз краще на Банкову чи на Богомольця?", він відповів - "Банкову".

На сторінці Facebook Дмитра Яроша ніяких записів щодо подій в Мукачевому та акцій під Банковою поки немає.

"Повна мобілізація! Сьогодні на 20:00 усім активістам і прибічникам "Правого сектора" Києва, а також усім людям доброї волі - під Адміністрацію президента на Банкову, 11!", - також йдеться в повідомленні прес-служби "Правого сектора".

Раніше Стемпіцький повідомив, що в мукачівській перестрілці вбито 2 бійців "Правого сектору", ще 4 поранено, і розповів свою версію події.

Читайте також: Перестрілка в Мукачевому: вбито 2 бійців "Правого сектора", 9 людей поранено. Хроніка

Нагадаємо, сьогодні вдень в Мукачевому виникла перестрілка - 9 людей поранено, згоріло 3 машини. За повідомленням місцевих ЗМІ, виник конфлікт між "Правим сектором" та людьми з оточення нардепа Михайла Ланьо.

Пізніше на перестрілку відреагував Петро Порошенко, заявивши, що доручив правоохоронцям затримати злочинців.

"Доручив правоохоронним органам роззброїти і затримати злочинців, які вчинили стрілянину і вбили мирних мешканців Мукачевого. Держава повинна дати рішучу відсіч усім проявам бандитизму!", - написав він, підтвердивши смерті в результаті перестрілки.

А голова МВС Арсен Аваков повідомив, що бандити в Мукачевому гранатометами знищили 2 міліцейських авто, їм запропоновано здатися.