Влада не повинна йти на жодні ультиматуми "Правого сектору", - нардеп

"Правий сектор" почав контрагітацію, і всі їхні ультиматуми – це те, на що ні в якому разі жодна влада не повинна йти

Таку думку в ефірі Еспресо.TV висловив народний депутат з партії "Блок Петра Порошенка" Вадим Денисенко.

"У даному випадку ми повинні розуміти, що "Правий сектор" почав контрагітацію, і всі їхні, скажімо так, ультиматуми – це те, на що в ніякому разі жодна влада не повинна йти. Тому що підміняється поняття бандитизму на політичну боротьбу. Особливо мені "подобається" заява про те, що там треба звільнити всіх політичних заручників. А хто такі ці політичні заручники? Це люди, яких звинувачують у вбивстві на АЗС, якщо пам`ятаєте, під Києвом. Тому в жодному разі не можна йти на ультиматуми "Правого сектору" і ні в якому разі не можна повторити ситуацію, яка була приблизно півроку тому, коли, по суті, "Правий сектор" забарикадувався на своїй базі. Потрібно реально знайти винних і покарати", - сказав він.

За його словами, нині ведуться переговори з бійцями, які забарикадувалися у межах селища Лавки, що у передмісті Мукачевого.

"Приїхав Ярош, сподіваюся, що все обійдеться без штурму", - каже Вадим Денисенко.

Також народний депутат прокоментував інформацію, оприлюднену місцевими жителями, про те, що до Мукачевого стягують бронетехніку.

"Треба розуміти, що це бандитські розборки. Бронетехніка напевно потрібна, щоб зупинити гарячі голови, які можуть йти на підтримку цьому злочинному угрупуванню. З іншого боку, щоб зберегти людей, бо на БТРі легше штурмувати те приміщення, ніж штурмувати його просто людськими силами", - пояснив Вадим Денисенко.

Нагадаємо, 11 липня вдень у Мукачевому виникла перестрілка між "Правим сектором" та людьми з оточення народного депутата Михайла Ланьо. 

Із хронікою подій можна ознайомитися за цим посиланням.