Російський масажист зруйнував кар’єру українського футболіста

Форвард збірної України Андрій Воронін був вимушений повісити бутси на цвях через помилку масажиста московського "Динамо"

Про це заявив колишній лікар футбольного клубу з Москви Олександр Резепов, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Известия".

За словами Резепова, масажист "Динамо" Сергій Колесников не мав права робити жодних маніпуляцій з Вороніним через відсутність відповідної освіти.

"Андрію довелося оперуватися в Швейцарії, відновлюватися в Америці і в підсумку закінчити з футболом. Колесніков не повинен був взагалі робити мануальну терапію - це не входить в його обов'язки, оскільки у нього немає ні освіти, ні сертифіката для цього. Мануальний терапевт - це зовсім інша професія, радикально відрізняється від роботи масажиста", – сказав Резепов.

Восени 2013 року Воронін у матчі чемпіонату Росії зіткнувся з одноклубником Олександром Кокоріним, внаслідок чого отримав травму шиї - після операції йому був видалений диск шийного відділу хребта.

35-річний Андрій Воронін оголосив про завершення кар'єри в лютому цього року.

Форвард виступав за німецькі клуби "Боруссія" (Менхенгладбах), "Кельн", "Майнц", "Байєр", "Герта", "Фортуна", а також англійський "Ліверпуль". З 2010 по 2014 роки Воронін був гравцем московського "Динамо".

У складі збірної України нападник виступав протягом 10 років. Він провів 74 матчі, в яких відзначився 8 разів.