Корбан не справляється з виборами в Чернігові і просить допомоги у Саакашвілі

Кандидат у народні депутати по 205 округу Геннадій Корбан звернувся до очільника Одещини Михайла Саакашвілі із проханням відвідати Чернігів і допомогти у передвиборчій боротьбі

Про це Корбан написав на своїй сторінці у Facebook, передає Еспресо.TV

"Ви напевно знаєте, які події сьогодні відбуваються в Чернігові на довиборах у Верховну Раду по 205-му округу. Провладний кандидат веде безпрецедентний підкуп виборців, а місцеві правоохоронці кришують цей процес, за яким знайдено незаперечні докази. Ось наприклад в даний момент вже добу я перебуваю з чесними патріотами біля автомобіля, де були затримані озброєні до зубів особи, з великими грошима і документами, що підтверджують підкуп.Я щиро вважаю Вас патріотом не тільки Грузії, а й України. Тому прошу допомоги і запрошую Вас до Чернігова...", - написав кандидат у нардепи.

 

 

 

Нагадаємо, сьогодні вночі у Чернігові, на виборчому окрузі №205 один із кандидатів у нардепи заблокував автомобіль, у якому нібито знаходяться гроші. Така інформація надійшла від штабу кандидата Сергія Березенка.

Водночас, чернігівці обуренні свавіллям, що відбувається в місті через передвиборчу кампанію.

Крім того, один із соратників Корбана, нардеп Борис Філатов у своєму Facebook написав, що один із затриманих з заблокованого авто є однокласником конкурента Корбана Сергія Березенка. 

Також пізніше стало відомом, що в заблокованій машині було виявлено магазини до автомату Калашникова та конверти з грошима.