Ярош поскаржився на Найєма в міліцію та СБУ

Лідер військово-політичної організації "Правий сектор" Дмитро Ярош звернувся до МВС та СБУ з проханням розібратися, звідки народний депутат Мустафа Найєм отримав оперативне відео подій у Мукачевому

Про це повідомила прес-служба "Правого сектора", передає Еспресо.TV.

"Ми вирішили закрити декілька "прогалин", на які слідство не звертає увагу, зокрема - з приводу відео оперативної зйомки, яке, порушивши таємницю слідства, оприлюднив народний депутат Мустафа Найєм", - зазначають в "Правом секторі".

"Також нас цікавить особа легендарного вже Миколи Йовбака - мисливця-журналіста з карабіном "форт", дозволу на який, за нашими даними, ніколи не існувало", - додають в "Правому секторі".

У ПС відзначили, що Дмитро Ярош зробив депутатські звернення щодо перевірки деяких моментів мукачівської справи.

Нагадаємо, у суботу 11 липня – між бійцями "Правого сектору" і правоохоронцями й, за деякими повідомленнями, охоронцями структур народного депутата Михайла Ланьо, сталася перестрілка. Внаслідок неї загинули не менш як дві людини, близько півтора десятка були поранені.

Про весь перебіг перестрілки читайте у Перестрілка в Мукачевому: вбито 2 бійців "Правого сектора", 9 людей поранено. Хроніка