Коментатор-сепаратист не розгледів російських танків на вулицях Донецька

Відомий коментатор В'ячеслав Шарафутдінов заявив, що не бачив у Донецьку російських окупантів та розповів про свою участь у футбольному турнірі сепаратистів

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Matchday.

"Я прожив тут весь цей час. Я не бачив жодного російського танка, жодного російського солдата. Я дивлюся всі канали - і українські, і російські. Але я не можу сказати про те, що ми тут, на Донбасі, задурманені російською пропагандою", - сказав Шарафутдінов, який залишився жити в окупованому російськими бойовиками Донецьку.

Також він пояснив свою появу на фіналі, організованого сепаратистами дитячого футбольного турніру, де грали команди "Юний Новорос" та "Кіровець". Переможців змагань Шарафутдінов нагороджував разом з інспектором ФФУ Віктором Звягінцевим, після цього випадку звільненого з української федерації.

"Я оголосив склади команд. Потім оголошував голи, заміни. Коли Звягінцев вручав нагороди, я просто стояв поруч. Ну а те, що написали - так і прапор їм в руки. Там грала дітвора", - сказав Шарафутдінов, додавши, що не вважає Звягінцева сепаратистом.

В'ячеслав Шарафутдінов працював на каналах "Україна" та "Футбол" та тривалий час коментував усі матчі донецького "Шахтаря".