Дружина Кобзона скаржиться на обшарпану ялтинську набережну і п'яних туристів

Занедбаний стан ялтинської набережної та величезна кількість п'яних людей засмутили дружину Йосипа Кобзона

Про це депутат Державної Думи Російської Федерації розповів під час прес-конференції, передає Еспресо.TV з посиланням на "Новини Криму".

"Вона дуже засмутилася щоденними візитами по набережній Ялти: брудна, запущена набережна, повно нетверезих людей і так далі, недбале ставлення, контингент не дуже добрий", - розповів депутат Держдуми.

Він зазначив, що сам практично не ходить по вулицях кримських міст, тому що "телевізор не дає" - до нього часто підходять з проханнями зробити спільне фото або залишити автограф.

Нагадаємо, радянський та російський співак Йосип Кобзон приїде на окуповані території з концертами для терористів на День шахтаря.

Кобзону заборонений в'їзд в Україну. Крім того, у лютому Євросоюз розширив санкції щодо Росії у зв'язку з ситуацією в Україні. Кобзон був включений до списку санкцій ЄС по Україні. Він не може в'їжджати в країни ЄС, його активи в Євросоюзі заморожені. Тепер співак став переживати за своє здоров'я і нещодавно заявив, що звернеться до Путіна, якщо захоче лікуватися за кордоном.