"Динамо" знайшло заміну Ярмоленку, - ЗМІ

Парагвайський форвард швейцарського "Базеля" Дерліс Гонсалес близький до переходу в київський клуб

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на MatchDay.

Очікується, що угоду між "Динамо" та "Базелем" буде укладено найближчими днями. 21-річний Гонсалес виступає на правому фланзі півзахисту. Швейцарці минулого року придбали футболіста у португальської "Бенфіки" за 2,1 млн євро.

До лісабонського клубу парагваєць перейшов у 2012 році, але не зміг здобути місце у складі команди та на правах оренди грав за парагвайські клуби.

За "Базель" Гонсалес зіграв 34 матчі, забивши 6 голів. У складі національної збірної Парагваю провів 14 матчів, забив 2 м'ячі.

Нагадаємо, що "Динамо" у 2013 році купило у "Базеля" за дев'ять млн євро австрійського захисника Александара Драговича.

Дерліс Гонсалес може замінити в "Динамо" лідера команди – Андрія Ярмоленка, який заявив про бажання залишити Київ після нового сезону.

Раніше повідомлялося, що динамівець відмовився від пропозиції "Сток Сіті", який був готовий заплатити за гравця 20 млн євро. За повідомленнями ЗМІ, хавбеком також цікавляться англійські "Челсі", "Ліверпуль" та італійський "Наполі".

Нагадаємо, "Динамо" влітку продало до Англії іншого лідера півзахисту - Джермейна Ленса. Голландський хавбек перейшов до "Сандерленду". За неофіційною інформацією, сума трансферу склала 24 млн євро.