На Закарпатті співробітників митниці перевіряють на причетність до подій в Мукачевому, - Білан

Усі керівники Закарпатської митниці на час проведення службового розслідування відсторонені від виконання своїх обов'язків

Про це сьогодні на засіданні уряду заявив перший заступник голови ДФС України Сергій Білан, передає Еспресо.TV.

"Наразі призначено службове розслідування щодо співробітників митниці за ту ситуацію, яка відбулась на Закарпатті. Дійсно відсторонені усі керівники Закарпатської митниці на час проведення службового розслідування. З метою продовження поточного функціонування і виконання збору до держбюджету, особи, які не причетні, не мають відношення до службового розслідування, вони поки продовжують свою поточну діяльність до результату. Частково слідча комісія діє і спільно з іншими правоохоронними органами, ми проводимо службові розслідування ретельно, аналізуємо, які причини послужили, що, хто конкретно винний у діяннях", - заявив Білан.

Нагадаємо, 11 липня вдень у Мукачевому виникла перестрілка між "Правим сектором" та людьми з оточення народного депутата Михайла Ланьо. 

Конфлікт не локалізований донині: більше десяти озброєних бійців "Правого сектора" знаходяться в оточенні під Мукачевим. Із розвитком ситуації можна ознайомитися за цим посиланням.