ІКЕА у Швеції припинить продаж ножів - ЗМІ

Магазин IKEA у шведському місті Вестерос припинив продаж ножів після вбивства двох відвідувачів, яке сталося в понеділок, імовірно, за допомогою взятих із полиці магазину ножів

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "РИА-Новости".

Так, за словами директора магазину Маттіаса Йоханнсона, торговий зал знову відкриється для відвідувачів уранці в середу.

"Це тимчасове рішення", - сказав він. 

Нагадаємо, інцидент стався в понеділок удень у відділі посуду магазину IKEA в Вестеросі, розташованому приблизно в 100 кілометрах від Стокгольма. Від ножових поранень померли двоє покупців - мати і син у віці 55 і 28 років. У той же день поліція затримала двох підозрюваних у нападі біженців з Еритреї. Будь-якого зв'язку між жертвами і підозрюваними поліція не встановила.

Один з підозрюваних в нападі, 23-річний молодий чоловік, заперечує будь-яку причетність до злочину. Його затримали без будь-якого опору поблизу торгового центру через 15 або 20 хвилин після нападу. Інший підозрюваний, чоловік 1979 року народження, перебував на місці злочину. З важкими ножовими пораненнями його доставили в місцеву лікарню, де його прооперували.