Литвин підтвердив інформацію про смерть Єремеєва

Народний депутат групи "Воля народу" Володимир Литвин підтвердив інформацію про те, що керівник цієї групи, нардеп Ігор Єремеєв помер у середу в другій половині дня в одній з клінік Швейцарії

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Це трагічна правда… Єремеєв пішов з життя", - сказав Литвин.

За його словами, Єремеєв перебував на лікуванні в одній з клінік Швейцарії. "Ми зараз шукаємо можливість вилетіти в Цюріх", - зазначив Литвин.

Раніше про смерть Єремеєва повідомило джерело в Адміністрації президента.

Нагадаємо, Єремеєв 26 липня отримав черепно-мозкову травму під час катання на коні й був госпіталізований в міську лікарню в Луцьку. Лікарі оцінювали його стан як стабільно важкий.

На наступний день прес-служба депутата повідомила про поліпшення стану депутата і що він вже перебуває у Києві, а 28 липня після рішення лікарів він був госпіталізований в європейську клініку для проходження лікування та подальшої реабілітації. Парламентарій перебував у комі протягом трьох тижнів.

Єремеєв був народним депутатом України кількох скликань від виборчого округу № 23 Волинської області, з листопада 2014 року був керівником депутатської групи "Воля народу" у Верховній Раді VII скликання.

У 2013 році в рейтингу найбагатших українців статок Єремеєва оцінювався в $151 млн.