Samsung випустить потужний ретро-смартфон у формі "розкладачки"

Компанія анонсувала вихід моделі Samsung G9198, яка матиме два екрани та вбудовану клавіатуру

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на The Next Web.

Компанія Samsung вирішила ненадовго відійти від штампування сучасних смартфонів канонічного вигляду та представила свою нову розробку – телефон, який має ретро-дизайн “розкладачки”. Над виробництвом смартфону працював китайський підрозділ, адже технологічна новинка створювалася саме для Азійських регіону.    

Тим не менш, не варто нехтувати технічними якостями телефону лише через застарілу форму.

Нова модель G9198 має два екрани у 3,9 дюйма, один з яких знаходиться на передній панелі, а інший у самій середині телефону. Тип екранів - 720p Super AMOLED, вони покриті надміцним склом Corning Gorilla Glass 4, яке також використовується у популярних моделях Galaxy S6 та Galaxy Note 5.

Смартфон буде оснащений двома камерами – 16-мегапіксельною основною та 5-мегапіксельною фронтальною, працюватиме на базі 6-ядерного процесора Qualcomm Snapdragon 808. Два гігабайти оперативної пам’яті дозволять без проблем використовувати операційну систему Android 5.1.1 Lollipop, а стандартні 16ГБ флеш-пам’яті можна буде збільшити до 128ГБ.    

Samsung G9198 матиме вагу 204 грами при розмірі 120,3 х 61,2 х 16,3 мм, та для тих користувачів, які ностальгують за моделями типу “мушля” дозволить використовувати звичайну вбудовану клавіатуру.

Телефон з’явиться у Китаї вже цього місяця, але його ціна досі лишається невідомою.