"ПС" причепив дошку з іменами підозрюваних у вбивстві Бузини на його будинку

На будинку, де жив журналіст Олесь Бузина, сьогодні об 11.00 члени "Правого сектору" причепили дошку з іменами підозрюваних у його вбивстві

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Gazeta.ua.

"Пам'ятну дошку встановили на вході в під'їзд, де жив загиблий. На ній написали: " Тут 16 квітня 2015 відбулися трагічні події, які стали приводом для помилкових кримінальних звинувачень і репресій щодо українських націоналістів Андрія Медведька і Дениса Поліщука з боку політичного режиму внутрішньої окупації".

Дошку прикріпили саморізами і монтажною піною.

Як пояснили в "Правом секторі", даною акцією хочуть привернути увагу громадськості до долі затриманих.

"Завтра має відбутися засідання Апеляційного суду Києва, де розглядатиметься справа затриманих Поліщука та Медведько. І вибирати їм запобіжний захід. Ми вважаємо, що хлопців ув'язнили спеціально, щоб знищити українських націоналістів", - говорить Арсеній Белодуб.

На акцію зібралися два десятки активістів. Також присутні кілька міліціонерів, які в подія не втручаються. Родичі Бузини не виходили.

Раніше повідомлялось, що на місці вбивства Бузини знову встановлюють меморіальну дошку.

Нагадаємо, в Києві 16 квітня вдень біля під'їзду власного будинку вбили одіозного журналіста Олеся Бузину. На тілі Олеся Бузини було виявлено п’ять отворів від вогнепальних поранень. Двоє підозрюваних у вбивстві Олеся Бузини Андрій Медведько і Денис Поліщук були затримані 18 червня.

Фото: Андрій Жигайло