На Луганщині працівники СБУ вилучили два арсенали зброї

Служба безпеки України вилучила два великих арсенали зброї у районі проведення антитерористичної операції

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу СБУ.

За інформацією правоохоронців, колишні військовослужбовці одного з добровольчих батальйонів планували перевести вглиб України дві великі партії необлікованої зброї та боєприпасів.

"У рамках спецоперації щодо недопущення незаконного обігу засобів масового ураження співробітники СБУ виявили поблизу села Бахмутівка Новоайдарівського району Луганської області автомобіль з підствольним гранатометом, тротиловими шашками, протипіхотними мінами та ручними гранатами різних типів, патронами і магазинами до автоматичної зброї тощо", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, другу партію зі зброєю було виявлено у “схроні” в покинутих приміщеннях заводу в селі Половинкіне Старобільського району Луганської області.

У схованці співробітники СБУ знайшли 33 кілограми тротилу в шашках, три автоматичні станкові гранатомети, кулемети, автомати Калашнікова, сорок ручних протитанкових гранатометів, ящики з патронами до стрілецької зброї різних калібрів, гранати різної модифікації, 7 реактивних снарядів до РСЗВ “Град”.

Нагадаємо, що начальника медичної служби Чернігівського військового госпіталю та лікаря Центральної військово-лікарської комісії затримали за вимагання хабара у військовослужбовця