Саакашвілі зіграв у теніс на корті Ківалова й запросив туди одеситів

Очільник Одеської ОДА Михайло Саакашвілі зіграв у теніс на корті в будинку нардепа Сергія Ківалова, а також запросив туди всіх одеситів

Про це пише Еспресо.TV із посиланням на Facebook Саакашвілі.

"Сьогодні зранку пограв у теніс у дворі палацу Ківалова, територію перед яким 48 годин тому відкрили для всіх громадян Одеси на нашу категоричному вимогу. Хороший корт, і запрошую туди всіх одеситів. Ректор університету пожартував над моїми навиками в тенісі, на що я відповів, що хоча я не Роджер Федерер, але і його господар точно не Жан-Жак Руссо", - написав він.

Водночас Саакашвілі наголосив, що не потрібно вдиратися всередину 

"Хоча саме існування цього палацу прямо біля моря, на думку багатьох, є прямим знущанням над суспільством, одночасно я категорично проти, щоб громадяни займалися самосудом і вдиралися всередину приміщень. Беззаконня породжує інше беззаконня і призводить до насильства. Хоча це і дуже виснажливий в українських умовах процес, але все ж закликаю всіх йти правильним шляхом", - зауважив він.

Саакашвілі зауважив, що корт знаходиться в межах передбаченої законодавством смуги доступу до моря, на який мають право всі громадяни України.

Нагадаємо, 30 серпня активісти Автомайдану і "Ради громадської безпеки" зайняли Будинок для прийомів Міжнародного гуманітарного університету, який більш відомий одеситам як "замок Гаррі Поттера" або один із будинків Ківалова. Народний депутат Ківалов виступив із вимогою покарати активістів Автомайдану"Хто б що б не говорив, це - повне свавілля. І якщо хтось думає, що таке може трапитися з Ківаловим, а зі мною ні - дуже помиляється!" - наголосив він.