Світовий детективний бестселер виходить українською

Роман Поли Гоукінз, який за короткі строки став популярним в США та Британії, виходить і в Україні

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Cultprostir.

Видавництво "Клуб Сімейного Дозвілля" підготувало до виходу роман Поли Гоукінз "Дівчина у потягу", який за рекордно короткі строки став бестселером у США та Великій Британії. У світі вже продано понад 3 млн примірників. Бажання перекласти "Дівчину у потягу" виявили 34 країни. 

Права на екранізацію вже придбала компанія Dreamworks, а до головної ролі придивляється володарка Золотого глобусу Емілі Блант. 

Психологічний трилер британської письменниці розповідає про 32-річну Рейчел, яка має безліч стандартних життєвих проблем: від відсутності роботи, алкоголізму до негараздів з особистим життям. Щоб приховати своє безробіття від сусідки по кімнаті, жінка щодня їздить електричкою, з вікна якої спостерігає за життям інших людей – нібито щасливої подружньої пари. Але якось Рейчел помічає, що між подружжям відбувається щось не те, а згодом дружина й зовсім зникає… Так Рейчел стає не просто свідком злочину, а й опиняється сама у смертельній небезпеці.

Літературні критики зазначають, що "Дівчина у потягу" є чудовим зразком якісного, захоплюючого англійського детективу, при цьому залишаючись одночасно легким і доволі розумним читанням.