За добу в АТО загиблих і поранених серед українських військових немає

Унаслідок бойових дій на сході України протягом минулої доби загиблих і поранених серед українських військовослужбовців немає

Про це сьогодні на брифінгу повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник, передає Еспресо.TV.

Проте він повідомив, що найгарячіше було поблизу Донецького аеропорту, за словами речника з 16 до 23 години тривали ворожі обстріли.

"На Луганському напрямку єдиною гарячою точкою було селище Кримське - там противник здійснив 2 збройні провокації. Також, дещо неспокійно було на Світлодарській дузі, ворог двічі відкривав вогонь зі стрілецької зброї біля Санжарівки і Лозового", - повідомив Мотузяник.

Також він розповів, що затишшя тривало у Горлівці, Дзержинську та на південь від них до міста Ясинувата.

"Поблизу Авдіївки та Опитного ворог близько 10 разів відкрив вогонь з гранатометів та стрілецької зброї. Зафіксовано також 4 ворожі провокації поблизу Мар'їнки", - додав речник.

Мотузяник наголосив, що кожен боєць, репутація якого не заплямована кров'ю, може повернутися додому. Таким чином, вчора один із бойовиків здався українській армії та без перешкод повернуся до своєї родини.