Одеський "Автомайдан" знову навідався до "замку" Ківалова та зустрівся з Саакашвілі

Одеський "Автомайдан" разом з місцевою Самообороною знову приїхали до одного з будинків народного депутата Сергія Ківалова, який більш відомий як "замок Гарі Поттера"

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на Facebook "Автомайдану".

"Ну що, Підрахуй, ми повернулися! І сьогодні нас набагато більше! Автомайдан разом з Самообороною знову приїхали в гості до Ківалова в Одесі. Після нашої минулої акції почали арештовувати активістів, які брали в ній участь. Ну що, Підрахуй, арештуєш нас усіх?", - йдеться у повідомленні спільноти.

 

Пізніше "автомайданівці" зустрілися з очільником Одеської ОДА Михайлом Саакашвілі та головою обласної міліції Гіоргі Лорткіпанідзе.

"Зустрічаємося з Саакашвілі та начальником обласної міліції Лорткіпанідзе щодо ситуації, яка склалася в Одесі на даний момент. Головне питання: як так сталося, що останнім часом в Одесі організовано почалися арешти та ув'язнення активістів після акцій біля будинку Ківалова у той час, коли місцевих сепаратистів, які підозрюються в організації вбивств майданівців 2-го травня...", - йдеться у повідомленні.

 

Нагадаємо, що 30 серпня активісти зайняли Будинок прийомів Міжнародного гуманітарного університету, який більш відомий одеситам як "замок Гаррі Поттера" або один із будинків народного депутата Сергія Ківалова

Цього тижня одеська міліція затримала активістів, у тому числі лідерів "Автомайдану", які брали участь у "штурмі замку Ківалова". Суд заарештував лідера одеського "Автомайдану" Євгена Резвушкіна на 2 місяці.

Пізніше колегія суддів Апеляційного суду Одеської області змінила запобіжний захід Євгену Резвушкіну на домашній арешт.