У злочинної групи, яка готувала вбивство Авакова, вилучили величезний арсенал зброї

Служба безпеки України під час обшуків у злочинної групи, що готувала вбивство міністра внутрішніх справ та низку інших замовних вбивств у Києві та Харкові, виявила величезний арсенал зброї

Про це повідомила речник СБУ Олена Гітлянська, пише Еспресо.TV 

"У зловмисників вилучено великий арсенал зброї: чотири міни МОН-50, 67 гранат, чотири гранатомети РПГ-22, три автомати Калашникова, гвинтівка Мосіна, дробовик Mossberg, більше двох кілограм тротилу у шашках, 18 електродетонаторів, прилади нічного бачення, оптичні приціли, біноклі, дальномір, більше п’яти тисяч набоїв різних калібрів, холодна зброя, глушники та магазини до автоматів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час обшуку також виявлено дві з половиною тисячі євро, 370 швейцарських франків та дві ампули наркотику "буторфанол".

Як повідомлялося, Служба безпеки України спільно з Головною військовою прокуратурою запобігли вбивству міністра внутрішніх справ та низці інших замовних убивств у Києві та Харкові. Унаслідок спецоперації правоохоронці викрили злочинну групу, яка готувала вбивства високопосадовців міліції, народного депутата, волонтерів та бізнесменів.