Пранкери познущалися над Елтоном Джоном, зімітувавши дзвінок від Путіна

Телефонний хуліган Володимир Краснов, більш відомий як пранкер Вован, зізнався, що дзвонив британському співакові Елтону Джону від імені президента Росії Володимира Путіна

 Про це він розповів в інтерв'ю "Комсомольській правді", передає Еспресо.TV.

"Ми подумали, що Путін навряд чи захоче принаймні найближчим часом з ним зустрічатися і дзвонити, але, виявилося, що Елтон Джон дуже чекає цього дзвінка, тому без зволікання повірив у реальність розмови з тими людьми, якими ми представлялися", - зазначив Краснов.

При цьому роль прес-секретаря президента Дмитра Пєскова виконав по телефону Олексій Столяров на прізвисько Лексус. Пранкери пообіцяли надати повний запис розмови в ефірі програми "Вечірній Ургант" на Першому каналі.

15 вересня прес-секретар президента Дмитро Пєсков спростував факт розмови між Путіним і Джоном. При цьому, за його словами, президент готовий до особистої зустрічі з співаком.

"Не сумніваюся, що якщо буде таке побажання, президент буде готовий зустрітися у тому числі і з Елтоном Джоном, для того щоб дати відповіді на всі питання, які він зможе поставити. Але поки ми таких сигналів не отримували", - заявив Пєсков.

Про свою розмову з президентом британський співак і композитор написав в Instagram.

Виступаючи 12 вересня на форумі в Києві Елтон Джон заявив, що готовий зустрітися з російським президентом, щоб обговорити проблеми геїв в Росії. Сам він визнав таку можливість малоймовірною.

"Я хотів би зустрітися з Путіним. Він може розсміятися за моєю спиною, коли закриє за мною двері, і назве мене повним ідіотом, але, принаймні, я буду знати, що у мене вистачило совісті спробувати", - зазначив Джон.

Нагадаємо, що всесвітньо відомий музикант Елтон Джон зізнався у щирій любові до України та підтримці українського народу в його боротьбі проти російської агресії.