СБУ без ордерів на обшук вламується в квартиру Мосійчука у Василькові, - дружина нардепа

Працівники СБУ обшукують кабінет Ігоря Мосійчука, а також прибули до його квартири у Василькові

Про це повідомляє кореспондент Еспресо.TV.

"Годину тому закінчилися перемовини Олега Ляшка з членами Радикальної партії. Вони тривали більше години в одній з кав’ярень, поблизу Верховної Ради. Про їх результати поки що нічого не відомо", - повідомляє кореспондент каналу.

Окрім того, Світлана Макогонська зазначає, що лідер Радикальної партії Олег Ляшко повідомив про обшуки, що тривають в офісі на Садовій 3А, а саме на 7-му поверсі – в кабінеті Мосійчука. Окрім того, в блокаді опинилася помічниця нардепа – Тетяна.

За її словами, працівники СБУ хочуть вилучити телефони.  А сам Олег Ляшко заявив, що працівники СБУ намагаються направити її в Генпрокуратуру на допит.

Дружина Мосійчука повідомляє, що такі ж обшуки працівники СБУ хочуть провести у Василькові, у квартирі, де проживає затриманий. 

"Працівники "Альфи" та СБУ намагалися вломитися в квартиру без ордеру", - цитує журналістка Світлана Макогонська Анну Мосійчук.

Окрім того, вона зазначає, що не збирається спілкуватися з ними чи відкривати двері, а тим паче впускати в помешкання без адвокатів. 

Нагадаємо, що раніше повідомлення про обшуки надійшло від депутата Радикальної партії Марка Греся.

Варто відзначити, що сьогодні, 17 вересня, Верховна Рада проголосувала за затримання та арешт народного депутата від "Радикальної партії" Ігоря Мосійчука.  Перед цим генеральний прокурор Віктор Шокін представив з трибуни Верховної Ради відео-компромат на корупційну діяльність Ігоря Мосійчука.

Пізніше його затримала СБУ.