Я не лайно, - Шустер

Телеканал "1+1" надіслав телеведучому Савіку Шустеру заяву з інформацією про те, що він не має права показувати свою програму в ефірі телеканалу "112"

Документ Шустер показав в ефірі своєї програми у п'ятницю ввечері, передає Еспресо.TV із посиланням на УП.

"Згідно з ліцензійною угодою, "Шустер Live" не має права виходити на 112-му каналі", - йдеться у заяві "1+1".

Ведучий прокоментував цю заяву у прямому ефірі.

"У нас не було в ліцензійній угоді того, що нас можна знімати з ефіру, як захочеться, і як непотріб якийсь, як сміття, викидати", - відреагував Шустер.

"Так от, Саша Ткаченко, ти колега-журналіст, я не ваш раб, я не якесь лайно в ваших руках. І частіше дивіться в дзеркало. Може там ви побачите більше правди", - додав телеведучий.

У п'ятницю ввечері телеканал "1+1" вирішив перенести ефір суспільно-політичного ток-шоу "Шустер live". 18 вересня програма не вийшла в ефір, а замість неї о 20:15 розпочався міні-серіал "Зимовий вальс". У шоу мав брати участь, зокрема, лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко, соратника якого 18 вересня арештували за підозрою у хабарництві.

Як пояснили в прес-службі "1+1", "канал вважає, що в ситуації, яка виникла в країні в останні кілька днів, суспільство вже вкрай напружене і політизоване, і канал не готовий накаляти його ще більше".

Фото: Скріншот з програми