У терористів на Донбасі почалася паніка через відправку російських найманців до Сирії

Виведення з Донбасу частини російських військ і найманців для подальшого відправлення до Сирії спричинило паніку серед терористів "ДНР" і "ЛНР"

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

"Наказ Генштабу ЗС РФ на виведення в РФ із Донбасу деяких регулярних російських військ і окремих найбільш боєздатних формувань російських найманців для подальшої відправки до Сирії став причиною для паніки в "ДНР" і "ЛНР", - написав Тимчук.

Він зазначив, що керівництво місцевих бойовиків вважає, що Москва відмовляється від планів подальшої ескалації конфлікту на Донбасі й залишає місцевих терористів напризволяще.

"Паніку підсилюють чутки про підготовку посилення прикордонними військами ФСБ охорони держкордону РФ з Україною на ділянках, що межують з окупованими районами, для запобігання потрапляння на територію Росії "небажаних елементів" із числа власних найманців і місцевих бойовиків", - наголосив Тимчук.

Нагадаємо, раніше у прес-центрі АТО повідомили, що серед особового складу незаконних збройних формувань практично щоденно ширяться панічні чутки про закриття проекту "Новоросія" Росією, що призводить до дезертирства серед бойовиків.