Яценюк пояснив, чому поліції Краматорська і Слов'янська буде несолодко

Сьогодні у Краматорську прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк разом із міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим дали старт набору до нової патрульної поліції Краматорська та Слов’янська

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу Кабінету міністрів України.

Яценюк зазначив, що сьогодні в Краматорська три свята - День міста, День машинобудівника і свято початку роботи нової поліції в Краматорську і Слов'янську.

Прем'єр наголосив, що у Києві та інших містах країни новими поліцейськими працюють молоді люди, більшість з яких мають вищу освіту і досвід роботи в зовсім інших сферах та ніколи раніше не були пов’язані з правоохоронною системою.

"Це ті люди, які дійсно прийшли служити кожному громадянину країни", - запевнив він.

"Дуже хочу, щоби в Краматорську був набір таких самих фахових, відвертих, сильних, чесних і тих людей, які бажають служити своєму народу", - підкреслив Яценюк.

Він також визнав, що завдання для нових поліцейських у Краматорську і Слов'янську будуть складнішими, ніж у Києві, Харкові, Одесі та інших містах.

"Лінія фронту надто близько. І тому виклики для поліцейських Краматорська і Слов'янська потребують додаткових знань, тренувань і уваги", - зазначив глава уряду. 

Нагадаємо, набір до патрульної поліції Краматорська і Слов'янська триватиме з 26 вересня до 19 жовтня.